miércoles, 27 de noviembre de 2013

Ελληνική στιγμή

Ανακαλώντας τις ηρωίδες των δημοτικών τραγουδιών και τις στιγμές εθνικής παλιγγενεσίας, η Έσθερ Μαστρογιάννη ποζάρει ως ιέρεια του ελληνικού ethnic chic.

Ασημένιες αλυσίδες και κολιέ από ασήμι, χρυσό και αχάτη, Κούκος. Κολιέ με μενταγιόν-νόμισμα, από χρυσό, και σκουλαρίκια από σμάλτο, χρυσό και ρουμπελίτη, Kessaris. Δαχτυλίδι με χρυσές μπίλιες, Cartier. Δαχτυλίδι από χρυσό, με κοράλλι, Πατσέας. Μεταξωτό πουκάμισο με πλισέ, Anqelos Frentzos, Sotris. Βελούδινο χρυσοκεντημένο γιλέκο Μ. Ασίας και τραπεζάκι Μ. Ασίας, Γκούτης. Καπέλο Λιντζουριάς με χρυσά φλουριά, Λύκειο Ελληνίδων.










Σκουλαρίκια από χρυσό, μπριγιάν και πέρλες, και αλυσίδες από λευκόχρυσο, με ροζ και μπλε ζαφείρια, όλα Vourakis. Κολιέ Αττικής, από επιχρυσωμένο ασήμι, Μαρτίνος. Μαντίλι Κύμης,  Λύκειο Ελληνίδων. Μεταξωτό πλισέ φόρεμα, Harris & Angelos.

  
Σκουλαρίκια από χρυσό, με μπριγιάν, σμαράγδια και ζαφείρια, Kessaris. Κολιέ και βραχιόλιαπό χρυσό, Πατσέας. Χρυσό κολιέ με σταυρό και γρανάτες, Cosmochaos. Παλτό Λιντζουριάς, σαμιώτικο φεσάκι και ζώνη Πυλαίας, όλα από το Λύκειο Ελληνίδων.

  
Σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες, Vourakis. Χρυσά δαχτυλίδια με αμέθυστο και γρανάτες, Cosmochaos. Kολιέ με επίχρυσες νησιώτικες χάντρες και κολιέ Αττικής με χρυσές χάντρες, Γκούτης. Κομπολόι από χρυσό, με κεχριμπάρι, Πατσέας. Μαξιλάρι από κάλυμμα σέλας soumak από τον Καύκασο, και κιλίμι θρακιώτικο από φύλλα και λουλούδια, Μαρτίνος. 
Γιλέκο κυκλαδίτικο, Μαρτίνος.


  
Σκουλαρίκια από ροζ χρυσό, με λευκά διαμάντια και όνυχες, Gavello. Κρεμαστό χρυσό μενταγιόν C de Cartier, Cartier. Χρυσά βραχιόλια, Ananda. Μακρύ ηπειρώτικο γιλέκο "πιρπιρί", Μαρτίνος. Κεντημένη τραχηλιά, Εξερευνητής.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario